Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får ingen ro på kyrkogården



Anarkisten har
dött hans sista önskan blev
sprid mig för vinden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 16:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här är väl en haiku?
Annars tycker jag ordet 'dött'
borde stått sist i första raden...
eller åtminstone om det skall stå
som nu, ett komma
vore på sin plats efter 'dött',
känns som att texten haltar nu
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP