Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusare dag för dag



Känn min puls hör mitt
hjärtas slag älskar dig mer
för var dag som går
föga anade jag att
höst alltid följs av ny vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra och sanna ord!

/Ann
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP