Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ge dig allt.


till T





du finns därför

packar solen inte

ihop



mil av asfalt skiljer

oss åt


men du håller mig varm












är jag någon vill

jag vara


din













Fri vers av Lilla fröken söt
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 00:08



Bookmark and Share


  egotuilla
"Är jag någon vill jag vara din"


Pricken över i!!
<3
2010-01-21

  Lisa Höglund
Läste den här på dikta.se, tycker att den är jättevacker!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla fröken söt