Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsnära



Ostanvindens sus
sveper iväg trafikens
brus hör snön smälta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 09:04



Bookmark and Share


  poetlinan
Gillar verkligen titeln på detta, någonstans inom mig har jag alltid varit förälskad i havet. Sen gillar jag de korta verserna, som säger mycket
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP