Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränderna går aldrig ur en Svensk tiger



Liten som stor får
lusten stillad vid ditt bröst
av olika skäl




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 11:41



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vackert och varmt.
Carl-Erik
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP