Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är så mycket lättare utan tankar och logik....


... för att jag mår bra!





Min hjärna förhindrar mitt hjärta från att svimma av överhettning...



...men du har fått mig att stänga av min hjärna.




Fri vers av Angie VS Life
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angie VS Life
Angie VS Life