Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckliga veckan inträffar vecka 11 år 2010. Vänliga veckan däremot, infaller vecka 8 mellan den 8e och 14e februari år 2010, alltid vecka 8. Bry dig inte om att försöka minnas var du hört om dessa veckor. Jag fann på dem för några år sedan.


Poetisk smörja






Jag ville blotta min själ
för edra ögons skull
de var fjärran hack i häl
ty ni var i fan full

någon nektar aldrig ni drack
ej någon gud dyrkade ni
men jag gick klädd i frack
medelst kyssar stod jag er bi

i djupet av edra lögner svarta
ni fängslade så min själ
jag kom till att kvarta
slå tiden så helt ihjäl




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP