Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tack till Maria i New York. Jag låter den engelska versionen bli kvar, under min översättning




Det var så det började

På lördagmorgonen

gick jag upp tidigt, klädde mig tyst och smög ner till garaget.

Jag kopplade båtvagnen

till bilen och körde försiktigt ut ur garaget när himelens alla portar öppnade sig samtidigt som ekipaget skakades av stormvindar som säkert hade orkanstyrka i kasten. Hastig lade jag in backen och lyckade ta mig tillbaka in i garaget utan förödelse. I bilradion hörde jag nu till min besvikelse att ovädret skulle vara under hela lördagen.

Det var ingenting annat att göra

än att smyga tillbaka in i huset, tyst och föriktigt klä av mig och krypa in under täcket där jag kärleksfullt tryckte mig mot min hustrus varma kropp.

"Det är ett helsikes väder därute",

viskade jag till henne och kvinnan, som jag just varit gift i fem år med, svarade: "Ja, kan du fatta att min korkade gubbe absulut skulle ut och fiska i det vädret?!"

Det var så det började.

 

 

Saturday morning I got up early, quietly dressed, made my lunch, and slipped quietly into the garage. I hooked up the boat up to the van, and proceeded to back out into a torrential downpour. The wind was blowing 50 mph, so I pulled back into the garage, turned on the radio, and discovered that the weather would be bad all day. I went back into the house, quietly undressed, and slipped back into bed. I cuddled up to my wife's back, now with a different anticipation, and whispered, "The weather out there is terrible." My loving wife of 5 years replied, "Can you believe my stupid husband is out fishing in that?" And that's how the fight started...




Prosa av © anakreon VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-20 09:11

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
aj aj för det omedvetna i halvdvalan ...
2010-01-20

  Carl O Andersson
Underbar uoolösning - Gapskratt
2010-01-20

    Maria Malm
Tack för skratt!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP