Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 21/1



takdropp och snömodd...

våren lever i vasen
med saftstyv tulpan




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 425 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-21 11:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
men gud vilken härlig haiku!!!sparas ..tack!
2010-02-03

  Mr Lindemann VIP
En tulipan så grann
infann sig i vasen så
ville ett tag på dig
hälsa på
2010-01-23

  Gunnel Eriksson VIP
En härlig haiku med vårkänning!
2010-01-21

  Lena K Nilsson VIP
En första vårkänning... Härligt!
2010-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt så är det!
Våren banar väg!
Och vi: Väntar!
2010-01-21

    sajo
Oj så sann. Jag har tulpaner nu på mitt bord och dessa ord gillar jag verkligen.
2010-01-21

    ej medlem längre
Vilken härligt tröstande haiku för oss vintertrötta själar:)
Jättefin!!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm