Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen öppnar frusna lås

Kölden biter i mina kinder
Ser en handfull vandrare skyndsamt axla sina ryggsäckar
Benen svider av mjölksyra
Buvudet dunkar och värker i hödsjukans första stadium

Mina fuktiga läppar sitter fastfrusna i en lyktstolpe
Försöker väta loss mig med tungan, fastnar även den
Kylan gör att tungan domnar
Blodsmaken fyller min mun

Sakta men säkert träder solens strålar fram
Kylan tinar bort
Våren är i hamn




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 15:24



Bookmark and Share


  Karin E
Väldigt fin och hoppfull :)
2010-01-24

  aol
så fint diktat
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls