Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderbiten

Låt mig artikulera
Prata ett par ord
Tala med dig

Låt mig trots allt se på dig
Trött på din vägran att ta emot -
Mig i ditt liv vill du aldrig se
Önskar jag hade mod
Dråpliga visdomsord
Något spännande sug -
Er gåtfulla blick
Bort från mig

Ambitioner har jag gott om
Resurser villas inte slåss om
Världen är skämt -
Samt en medryckande seriositet
Underligt hur man förlorar DET
Framför dig är jag både undernärd och fet

Jag går fram
Tiden till mötes
Hoppas hon är glad!
"Jag förstår ingen"
"Ting du påstår dig vara"

Botten har vi nått
Bäst före har tydligen utgått
Blickar säger mer än tusen ord
Idag tar jag mig tid och läser
Igenom dig -
Ser jag nu?

Lät dig erodera
Går ett par steg
Bort från mig




Fri vers av OsJu
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-01-20 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu