Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häftigast

barn
är mitt människolivs allra häftigaste

barn

deras öppenhet
förmåga att mot alladjävlaodds
ändå klara sig

ett barns hand mot min kind
"morfar, jag har gjort ett paket till dig!"

skratten, ögonen, gnistret

och
hur i Helvete
kan det finnas
människor som skändar
barn

barn
vår självaste mening
framtid och hopp

barn
som mitt i röran
mitt i jordbävningsraset
mitt i det våldtagna Haitikaoset

mitt i apoklypsens centrum

börjar
leka

min gåshud växer
till mammutpäls
jag får betar!

barn




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-21 17:37



Bookmark and Share


  Anna*
Tack för detta! Berör!
2010-01-22

  Monika A Mirsch VIP
"min gåshud växer
till mammutpäls"

min me
och det har vi barnen att tacka för
fint fångat!
2010-01-22

  kråkan VIP
Oj va bra!!
2010-01-21

  Mr Lindemann VIP
Ja,jo
det får du fram bra här då
ja, vi kan anses vara rika i kontakten med barn
2010-01-21

    Melona
oj

nu gråter jag...


tack, jag behövde läsa detta!
2010-01-21

    ej medlem längre
här tog du mig med storm Ingmar,
och gav mig mitt människolivs allra häftigaste ståpäls
2010-01-21

  Gunwale VIP
Jag såg också ett leende där i förödelsen - från ett barn. Bra betar, där, - att försvara livet med!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP