Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avlatiskt


samvetsfall

slavskeppen
spydde död över hav

slavskeppen
köpte välstånd med dom som blev kvar

välstånd åt Väst
åt England, Spanien, Frankrike och flera

befriade
likväl
blev
tillsist
Afrikaättlingarna

dock
fortlevande sen
i pengabojor
osedda
oönskade

blott formellt
har slaveriet
hävts upp

jordbävningsapokalypsen
endast som
formell
bekräftelse
på Hispaniola




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 18:30



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt
2010-01-22

  Monika A Mirsch VIP
djupt och väl diktat
2010-01-22

  Christine Sabel
Ja, 50% är analfabeter, så utbildning behövs, upplysning, power to the people!
2010-01-21

  Uppfångad
Intressant ämne på ett väldigt bra skrivet sätt, strukturen passar till tråden förvånande bra,.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP