Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ty det är ju i tid man skall böja...




22/1: Namnsdagslimerick till Vincent och Viktor

 


"Du Viktor", sa Vincent på Möja

"skall du med till bryggan och röja?"

Men Viktor sa "Nej

det fixar jag ej

för mor skall snart byta min blöja!"

 

 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 06:25

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
bäst att böja i tid
välskrattat
2010-01-22

  Yrre VIP
Ja men detta gav ju ett gott skratt på slutet, härlig!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP