Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp igen



För många är de
dödar mina älsklingar
kvarstår bara ord
utan mening letar men
hittar inte nycklarna

till de innersta
rummen för många dörrar
är stängda känslans
vanmakt tankens flykt tiden
rinner ut snart är allt slut

knäpper händerna
vänder blicken mot himlen
kom in i min dröm
vänd mig inte ryggen ge
mig ordens mening igen

tankarna flödar
som aldrig förr hjälp mig att
öppna den låsta
dörr där friheten har gått
i baklås Sesam öppna dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-23 17:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
väldigt bra skrivet.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP