Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


innan vi förblöder

 

 

Det finns mycket trasighet i världen....

gud

giv oss

plåster

på såren

innan vi förblöder

kom förbind våra sår

i en tid när vi slagna

ligger ingraverade i dina spår

redlöst driver vi hit och dit

kom

innan vi förblöder.....

 

 

kb




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-24 18:19



Bookmark and Share


    Michael Lilja
dom orden behövs
2010-01-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra texter
du skriver om gud och oss

annars brukar jag vara lite allergisk till sådana texter
med hänvisning dessutom: Se bergspredikan kap 11 stycke 2
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP