" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ullevål är bl a ett Universitetssjukhus i Oslo. Prepositionen "på" valdes eftersom man ju talar om att vistas "på" sjukhus




25/1: Namnsdagslimerick till Paul och Pål

 


I gästfiket på Ullevål

satt Paul och Pål och åt kål

men motades ut

ty de satt och smög ut

de gaser som kål ger i mål.

 

 

 






Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-25 08:52

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!! : )
2010-01-26

  Gunnar Hilén VIP
skrev just en "inlaga" om vitsen...den här gillades stolligen
2010-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Du tar kål på oss, Anakreon!
2010-01-26

  arja savela
Den här passar väl en finne också som heter Pauli ;)
2010-01-26

    Bodil Sandberg
haha såna grisar sitta där och släppa kålfisar!!
2010-01-25

  korpfjäder
Skönt att lufta lungan med ett gapskratt!
2010-01-25

  Monika A Mirsch VIP
tack för dagens leende
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP