Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raring

Minns du alla varma nätter i Juni?


När vi plockade upp varandras uppmärksamhet

Allt var så enkelt då



Jag vill minnas det som så


Men säkert har jag fel


För när jag berättar för alla andra


Låter det inte bra


Men det struntar jag i


För jag vet hur det var



Sju år och några dagar



Tiden går fort när man byter vägar


Tillbaks på ruta ett


Här har jag hamnat ett par gånger nu


Det tycks aldrig fastna


Bli lika bra


Som alla dessa dagar


Som var då



Ser framåt men det är dimma


Eller så gråter himlen

Men

Tiden får visa mig vägen nu.


Jag kramar hoppet tills det kvävs.







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-03 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Kärleken är en skygg fågel. Drygt Sju år är inte dåligt med tanke på att hälften av alla äktenskap ingångna i år ett avslutat kapitel inom kommande år.

Vet av egen erfarenhet hur allt det där känns, fint skildrat.
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP