Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som idag


Det finns dagar då vi drömmer fast vi är vakna.



Tankarna slår sig fria och gör som dom vill.


Dom dagarna mår jag

lyckan skrattar i kroppen

känner hoppet


stänger av.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-03 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP