Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärret

 

Jag tyckte mitt liv

var avundsvärt

men insåg aldrig

att jag var avundad.

 

Jag såg mina framgångar

som turliga

och anade aldrig

att de gav mig fiender.

 

När kniven trängde in

i min blottade ryggtavla

stod jag helt oförberedd.

 

Ärret smärtar numera

endast under nattens

svettiga mardrömmar.




Fri vers (Fri form) av © anakreon VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-26 10:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Ledsamt att inte få leva oskuldsfullt och förvänta sig gott ifrån människorna.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP