Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irmeline funderar




Om en förlorad oskuld

 

Ett rykte har nått oss att hymen

den evigt exotiska kärlekslegymen

numer blott lär vara en  flik!

 

Blir tillvaron nånsin sig lik

för framtidens alfahannar

i östern som ivrigt förbannar

de kvinnor vars jungfrugloria

tycks vara en svunnen historia?

 

Och blir de bekväma med "fliken"!

Ett ord som tar död på mystiken

ett kärlekens ord vi bör slippa

tillsammans med "pippa" och "snippa".

 

Hur klarar de den synonymen

när de krängt av alfakostymen?

 

Irmeline




Fri vers (Fri form) av © anakreon VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 14:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Välkommen, Irmeline, till den allt större skaran moderna kvinnor som aldrig gått på amsagan om mödomshinnan. Må Sanningen spridas över världen!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP