Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamseglare - fri interpret.

http://www.youtube.com/watch?v=PJaa1pRxrGQ&feature=PlayList&p=6F8545630984E58E&playnext=1&playnext_from=PL&index=45




ett vitt gäss - eller ingenting alls

 

 

 

 

 

försöker säga det så här

det hänger ett soldis i februariskyn - som viskar min väg,
en anteckning ligger vid telefonen
några hastiga blad på ett tennfat.
som om landsväg, obändigt sträcker sig - mellan oss två,
lär jag trä på mina luggslitna vingar igen,
är ett tumlande gäss - alldeles vitt mot din vägg.

- säg hur handskas man med sanningen

 

 

stjäl ett lyft från din enkla violin
tagelstråken måttar mitt vingspann.
seglar pennlätt längs din melodi,
dalar viktlös i tonen - och stiger igen.
det finns en hälsning med posten, som sagt att jag ringt.
från din plats framför spisen, kan du se visst, hur jag
är ett tumlande gäss - alldeles vitt mot din vägg.

- säg hur handskas man med sanningen

 

 

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-27 00:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja fråga mig!.. Gåsapågen från Skåne.. applåder min vän
2010-02-13

  wayward - taiga
fåglarna som aldrig säjer nej; yesen!

p.s; gås, heter det väl.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga