Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävling

Att skjuta iväg tusentals små simmare

alla med samma mål

där bara promille segrar

kan tyckas orätvist av tävlingsledaren



Denna orättvisa

övervägs av en känsla

att tusentals små simmare

ger en enskild individ

en övermäktig stund av njutning



som i förlägningen kan skapa det finaste vi kan få














Tänk också då på att

själv med handen på avtryckaren

endast ger hälften av vad man skulle kunna få

två om saken är bättre










speciellt om man sömnlösa nätter pallar




Fri vers av Janne M Larsson
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janne M Larsson
Janne M Larsson