Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåhundragångersvagare

det sägs
att månljuset är tvåhundra gånger
svagare än solens

må så vara

men ikväll
över klippor och snö
under stjärnegnistret
vid fjordens rongande is
är drabantflödets känslostyrka
outsäglig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-01-28 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tappar också andan över samma måne, men över Bjärehalvön
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP