Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tabu

tabuer
lägger ett raster över mitt språk

det ligger
avgrunder att vränga ut

och donquichotiskt fäktar jag
för min befrielse

dock

har vindsnurror
numera
sorgligt nog
så fruktansvärt höga socklar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 18:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ord för det undermedvetna, det som vi för det mesta låter vara ifred - "det ligger
avgrunder att vränga ut" - sinnrikt ordat
2010-01-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart bildrikt alster med målande ord.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP