Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök på främmande språk


unknown

unseen
unknown
under tumbled home

cries
unheard
child
newly born

rescued
miraculously

momless
though

world
response
give birth
anew




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 19:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... och världen svarar och du föds på nytt ... maailma vastaa ja synnyt uudelleen ...

kunde inte låta bli att ta mig friheten till främmande språk i öst

- okänd - tuntematon -

vackert hoppfull är din dikt, ifall jag förstått språket rätt från väst
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP