2005-10-29

16.00

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2005-10-29

16.00




födelse

jag andas

vi andas

 

jag ser dig genom en glaskropp

 

delar av

min själ

 

min kropp


i dig växer

jag

 

 

till din avbild

är jag skapad

 

när mig

 

är jag

 

här?




Fri vers av Nightngale
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-10-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale