Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervisa

 

Ja, nu är det vinter

och folk bara slinter

så ben blir till splinter

usch ja, usch ja!

Man faller på truten

får åka med snuten

till sjukhusakuten

går bra, går bra!


Och skohandeln råddar

bland urgamla broddar

och säljer som knoddar

går bra, går bra

Men bilburna gubbar

som helt saknar dubbar

sin bil inte rubbar

hurra, hurra!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 14:11

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja halkan är bedräglig minsann och du...du är en mästerman!
2010-01-31

  walborg
OTROLIG TEXT TILL DEN KÄNDA VISAN "Och nu är det vinter, och skidan hon slinter...hurra hurra..."!!!! Vi sjunger och skrattar så vi tjuter!!!! Tack, Calle Calle Calle för sången!!!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP