Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära och ändå så långt borta



Vid varsin dator
ljudlös kommunikation
mellan makarna
det osagda sägs mellan
raderna tidens tecken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 11:51



Bookmark and Share


  peter markurth
hemsk tanke
2010-02-04

  Teresia Ridell
Mm..tidens tand..så många sätt att kommunicera..o ändå möts vi allt mindre:(
Bra skrivit !
2010-01-31

  Lilla My* VIP
Här sätter du ord på tragiskt nutidsfenomen...
komisk egentligen..ja ja...men snyggt utformat i ord här!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP