Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermäle ett år senare



Oändligt långsamt
varje sekund känns som en
evighet sitter
och funderar på svaret
på brevet som kom igår

alltför sent döden
kom emellan oss två nu
har jag inget att
vänta på dagar kommer
och nätter går utan dig

kanske det är så
att tiden läker alla
sår tystnaden är
oändligt långsam varje
sekund är en evighet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP