Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar för att slippa se och känna



Fem poliser så
vitt jag vet bär på en och
samma hemlighet
övergrepp på kvinnor och
små barn en tillfällighet

maktfullkomlighet
stavas brist på empati
skuld och skam offrens
börda är tung själens ärr
finns där i gammal som ung




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP