Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfalles

Myriaders, myriaders snöflingor
leker luften virvlande
I vinterns kalla rum
singlar flera samtidiga små underverk
Kristallkyssar...
smälter på din kind
på din hand
vilar fnissande på din påbylsade halsduk
ögonblickliga konstverk ur det oändligas rum




Fri vers av Feminaz
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 12:32



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Femina-Rose!

Har ofta fascinerats av dessa "kristallkyssar". Bara att ta emot, från det kalla rummet. Hälsar Fredrik
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz