Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


fåglar

Vi är alla fåglar
sökandes moln i en pöl
dyker mot höjden
där näbbarna möts
vi flyende fåglar från förr
kysser svart asfalt
för millimeter av paradis;
offrar vi allt.




Övriga genrer (Aforism) av pierre tanguy
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-02 22:34



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Kort och gott.
Mycket vackert.
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

pierre tanguy

Senast publicerade
fantomlycka
fåglar
* Se alla