Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika men vackra ändå

Vi är två arter
som sällsynta är
vi är två arter
av både frukt och bär

Du är ett blåbär
jag är ett hjortron
vi blommar vilt i skogen
vi täcker marken
och förgyller miljön
vi är en blandnig så skön




Fri vers av Rebecca <3
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-04 22:54



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Bra repetition samt de metaforer av er du använder.
2010-03-22

  coleve
fint skrivet:)
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Rebecca <3