Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sluta ta mina drömmar


sluta ta mina drömmar

När tron på ett bättre liv försvinner vad gör man då?
När hoppet om vänskap inte finns kvar vad gör man då?
När alla snackar skit om varandra vad gör man då?
Det är mitt liv jag hoppas att ni inte klandrar mig för att jag försöker leva.
Men när ni förstör mitt liv genom att döda hopp och drömmar har ni gått förlångt.
Jag gör det bästa jag kan för att leva ett "normalt" liv.
Förstör det inte för att ditt liv redan är förstört




Fri vers av TovaTovaTova
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TovaTovaTova
TovaTovaTova