Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte ha mycket hopp.


Mörkrets och ljusets änglar

Jag vill måla en himmel levande och klar
Men allt jag åstadkommer är ett stormande hav
Jag önskar att det gick att fånga solskenet
Men det känns ofta nog svårt att se det
Jag skulle vilja tro på att ljusa änglar fanns
Men de mörka har oftare färgat min verklighet

Jag vill tro att det finns änglar som är ljusa och goda
Men de är för det mesta så svåra att hitta
De flesta jag träffar är de svarta och mörka
De kommer alltid när de själv känner för det

Jag skulle kunna se mig själv som stark
Men känslan jag får är att jag är svag
Kanske krävs det kraft för att hålla ut
Men ännu större styrka för att våga skapa ett slut
Önskningen verkar kanske lätt att få sann
Och jag önskar att det vore så enkelt
Men att må bra det varar alltid tillfälligt

Jag vill tro att det finns änglar som är ljusa och goda..




Fri vers av Elin E
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-06-26 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E