Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal låttext.


Skilda världar

vi lever i samma värld
men ändå så annorlunda
mitt liv är på ett sätt
ditt är på ett annat
alla har samma känslor
men på så olika sätt
alla är olika varandra
men har ändå samma grund

skilda världar
annorlunda liv
liv i samma värld
men inte samma väg
inte samma liv

personer möts jämt och ständigt
ilska,kärlek kanske band bildas
alla finns på samma ställe
men på så många olika platser
normal,klok,rätt och alldaglig
vilken person kan vara så?
för mig är alla egna
ingen snöflinga är lik den andra

skilda världar..




Fri vers av Elin E
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-06-26 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E