Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I.G. POP

ger mig själv icke-godkänt

och underkänt

för jag vände mig inte

när vinden vänt

en gigantisk röd bock

i min marginal

för att jag är för tjock

för er festival

det blir flerfaldigt minus

och underskott

etiketten har utsatts

för många brott

endast tv-reklamens

deodorant

gör dig mer attraktiv

eller intressant

jag är inte en man som

kan flytta berg

jag är inte en ödla

som ändrar färg

jag är livstidsdömd fånge

hård och trött

som kan känna att frihet

doftar sött

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 14:11



Bookmark and Share


  aol
vilken självransakan,
men det bör alla göra,
2010-02-06

    Tea Alex
Bra poetat!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP