Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbrimmad versfot med anträngt ordförråd.

 

Lätta tankar lättat ankar

när poeten ödmjukt svankar

på sin meters mjuka rygg.

Kritikern är bara stygg

när han krisar blott och risar

rimmen som till nöds bevisar

att man lärt sig sin Ferlin.

Bröstet ut och magen in.

Kreationen avgör tonen

fjärran hörs acklamationen

från en generös publik.

Skapar'n går till himmelrik!

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 18:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Elegant! VArmt tack!
2010-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Nu börjar jag nästan undra om den här är riktad mot mig...?
2010-02-06

  Uppfångad
Och från och med nu ska jag följa det du lägger upp väldigt mycket bättre än innan !
Underhållande som inte mycket annat!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP