Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens känsla ...


Kärlek

För ett ögonblick var jag en fågel som flög förbi.
Såg en själ med stort hjärta inuti.
Jag ville känna värme och upplevelsens harmoni.
Saktade vingslagen och landade för att känna en symfoni.
Symfonin som spelades var något underbart.
En känsla obeskrivligt klart.
En känsla om lyckans lott.
Jag kan bara skatta mig lycklig för den jag fått.
DU berör, ser, känner, skrattar.
JAG mår, ger, känner, ler.
Det får inte sluta jag ber.../catthie




Fri vers av catthie
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-30 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie