Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning

 

I de tjusiga gemaken

slickar alla nån i baken

för att uppnå sina mål.

Sköljer sen med vitriol

läppar, munhåla och tänder

eftersom det ofta händer

att den som man glömde nyss

nu vill ha en Judaskyss.

Världen är så jävla rutten

om du icke är besutten.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 21:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
så sant,
2010-02-08

  Monika A Mirsch VIP
jag skriver på - du fick med allt - det futtiga och kala
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP