Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunder

Sekunder som bär.
Vi slösar vår tid -
på makt och individ.
Härstammar jag från kallelser?
Eller är det din blick som stoltserar mig.
Vidhåller mig.
Med vänner -
arkebuserar mig.

Sten och trä.
Vatten och eld.
Bygg, förstör, stäng av.
Ren och skär.
Vacker är lidelsens väg.

För martyrer blir man påmind om.
Och minns nu.
Även alltid.
Som så väl.




Fri vers av OsJu
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu