Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt mörker

Trasig flicka med kolsvart hår,
Varje natt du fäller en tår

Våta ögon, försvunnen blick
Väntar ännu på den kärlek hon ej fick

Trasig flicka med kolsvart hår,
Kryp in i min famn och torka din tår

Drar min hand genom ditt svarta hår
Flicka, vid din sida jag står

(
Men trasiga flicka, gå din väg
Vår kärlek är taggig,våra hjärtan sköra

Blodigt slut nalkas.
)




Fri vers av Anthony H
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 00:36



Bookmark and Share


    Anthony H
Tack
2010-09-05

    annasofia.
Inledning är kärleksfull, öm och inbjudande men vänder kort och slår över till något hårt men fortfarande aningen ömsint.

"Men trasiga flicka, gå din väg
Vår kärlek är taggig,våra hjärtan sköra" - Beskyddande och kall på samma gång. Applåd.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anthony H