Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett budskap från Irmeline




Olaga hot

 

Förbannad är du

som vansköter djur!

Betrakta det som

en orättvis tur



att du klarar dig från

att en stjärnklar natt

få känna min slägga

banka dig platt!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 22:03

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Jag är absolut med och bankar!!!!
2010-02-12

  peter markurth
bra
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP