Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dediceras till Lodjuret som tyckte att fjolårets variant var för mjäkig.




13/2: Namnsdagslimerick till Agne och Ove

 

 

På kompisbesök i Marseille

träffa Ove och Agne en tjej

som tände de båda.

Men tänk, kan man skåda!

Den sötnosen föredrog mej!

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 08:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så fel texten hamnade där, var god radera felaktig text, tack
åh, jaså, jaha ja... så kan man ju också
skriva, i ingressen...
jo den texten var lätt näpen
den gjorde mig lätt häpen
en sorts härlig kullerbytta
att snyggt med även hytta
få gossarna helt under repen*
*nödrim från ringen
2010-02-16

  lodjuret/seglare VIP
åh, jaså, jaha ja... så kan man ju också skriva, i ingressen... jo den texten var lätt näpen
den gjorde mig lätt häpen
en sorts härlig kullerbytta
att snyggt med även hytta
få gossarna helt under repen*
*nödrim från ringen
2010-02-16

    Bodil Sandberg
hii vilken grej då blir det nog galej*
2010-02-14

  walborg
Kul överraskning igen!!!!
2010-02-13

  Monika A Mirsch VIP
grattuler till nytt kap!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP