Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även i ett förhållande så är stegen så olika och så många...


Våra steg

Jag trodde vi tog samma steg, på vår lätt grusade väg.
Men din blick sa något annat då du vände dig om.
Du såg mina sorgsna tårar men ingen notering kom.
Dina steg saktades in och du stod där så tankfull.
Trodde din kärlek till mig var stark, att du var här för våran skull.
Med en undrande blick från dig, stegade du iväg och lämnade mig.
Nu står jag här och undrar, vad har hänt!
trodde det här var något starkt stort och varmt. Det var ju vad jag känt...




Fri vers av catthie
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-10-31 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie