Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då avståndet till ens älskade inte är så långt, men längtan så stor.


Kärlekens längtan

En smak av livet är givet.
En lycka i sand är skrivet.
En värme har mitt hjärta känt.
Vår kärlek är något som har hänt.
Jag känner en glädje så stark och stor.
En trygg värme i mitt hjärta bor.
Du finns nu ett vingslag från mig.
Har lust att flyga till dig.
Stålsätter mig med tålamodets väntan.
fast den är stor och stark denna längtan.




Fri vers av catthie
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-10-31 15:38



Bookmark and Share


  ~mE~
mycket fin, du får ihop rimmen riktigt bra, den flyter på =)
men du menar nog dock "vingslag"? antar jag ;)
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

catthie
catthie