Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försorg är något helt annat och kkommer förstås att omtalas någon annan dag, eller möjligen natt


Nya hederssignaler för sorg






Svart alternativt grå-svartrandigt för döende och avlidna.
Att bära på överarmen, om en sådan finnes, i övrigt på ordensbandens plats i höjd med bröstvårtan dock fäst på klädselns yttersida, i form av ett band eller vimpel.

Samma sak gäller för vitt eller vit-rödrandigt. Där vitt står för döende, överlevande som ändå ’faller bort’ så småningom. Medan vit-rödrandigt står för sårade, döende överlevare som skadats lindrigt eftersom de överlevde tills vidare.

Blått pannband gäller för psykopater, fortfarande känsloladdat tillägg i klädvalet, men med avsaknad av empati, medkänsla.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP