Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för hungriga vintersvanar




15/2:Namnsdagslimerick till Sigfrid

 

En kvinna på Sankt Sigfridsplan

fick ett bett av en rasande svan.

"Det hugget orsaka

att jag bet tillbaka.

Fy tusan! Rå svan smakar fan."

 

 

 


 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 08:23

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mälarpirater"

Svanar kan vara aggressiva. Dock icke Gunde. Och definitivt inte Lennart...
Hur det är med Jan-Öywind vet jag inte.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP