Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Att flyga är alls ingen fara

det är inte jämt som i Skara!




Limerick tillägnad Bodil - och alla flygrädda

 

 

På luftvägen till Bogota

en flygpassagerare sa

att "Bodils pilot

var en idiot.

Men vår flygkapten verkar bra!"

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 08:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahaa ja alla piloter ä inte idioter
tackomolovom förvisst ..

görbra limerickat först som sist!*
2010-02-17

  Monika A Mirsch VIP
tur för mig att jag slipper välja - vägrar att flyga, det är till för flugor och fåglar
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP